személyi edző tanfolyam-art edzőképzés szöveges logó

Indulnak tanfolyamok vidéken is?

Igény szerint szívesen megyünk vidékre is a továbbképzéseinkkel. Ezzel kapcsolatban keressetek minket elérhetőségeinken.

személyi edző tanfolyam-art edzőképzés szöveges logó

Milyen helyszíneken vannak a tanfolyamok?

Tanfolyamainkat Budapesten a MOM Wellness-ben, a Megafitness KÖKI-ben, a Gold Centerben és a Flex Gymben tartjuk.

Képzőintézményünk elődje:

személyi edző tanfolyam-art edzőképzés szöveges logó

- ART Edzőképzés -
OKJ -s Sportoktató - Testépítés tanfolyam:
EARLY BIRD kedvezménnyel MOST csak 169.000 Ft! (augusztus 31 -ig él!)


Olvasd el tanulóink véleményét:

„Rendkívül professzionális tanári kar, nagyon alapos tananyag és a gyakorlati oktatás előtérbe helyezése jellemzi az ART Edzőképzés testépítő oktató tanfolyamát! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az iskolát!” K. Péter

.

„Nagyon tetszett az egész tanfolyam. Sokat tanultam! Nagyon jók a jegyzetek, jó, hogy ennyire gyakorlatiasak, lényegre törőek! A testépítő iskola tanárai pedig a hihetetlenül jó stílusukkal nagyon nagy motivációt adtak nekünk a tanfolyam egésze alatt!” K. Ádám

„Nagyon régóta testépítek, és mindig is szerettem volna megtanulni a gyakorlatok mögött megbúvó szakmai elméletet is! Bevallom őszintén azt gondoltam, hogy sokkal könnyebb lesz a tanfolyam, de meglepetésemre sokat kellett készülni elméletből. A tanfolyam tanárai nagyon profik voltak. Köszönöm Gábornak és Lacinak a sok hasznos tudást! Alkalmazni fogom őket!” H. Gábor

„A sportoktató - testépítés tanfolyamot úgy tudnám jellemezni, hogy nagyon magas szintű elméleti képzés párosul az alapos gyakorlati oktatással. Aki a tanfolyamot elvégzi olyan tudásra tesz szert, amivel könnyedén megállja a helyét a "testépítés" világában, legyen akár edző, vagy versenyző! Csak ajánlani tudom mindenkinek a képzést!” N.Ferenc

„ Szakmailag és lelkiekben is felkészítettetek a testépítés edzőképzésen a szakma szépségére és nehézségeire, úgyhogy úgy érzem, aki nálatok végez, annak nem kell félnie az elindulástól. A kedvességetek pedig biztosítja számunkra, hogyha problémába ütközünk, rátok mindig számíthatunk! Köszönjük!” G. Bea

„Összességében úgy érzem, hogy tényleg jó helyre kerültem, olyan emberek közé, akiktől a jövőben is még nagyon sokat tanulhatok, és nem választanék más iskolát akkor sem, ha most kellene döntenem.” Gy. Nikolett

sportoktató - testépítés tanfolyam bemutatása, ismertetése


/ /   Utolsó lehetőség a régi rendszerben tanulni!

Jelentkezz EARLY BIRD kedvezménnyel, most 169.000 Ft -ért a Testépítés - Sportoktató tanfolyamunkra, vagy bármely OKJ -s képzésre! Az ajánlat csak augusztus 31 -ig él!

FONTOS, hogy tudd, hogy ez az utolsó lehetőség még a "régi" OKJ -s rendszerben elvégezni a tanfolyamot! Amit biztosan tudunk az új rendszerről, hogy nagyobb óraszámot kér, ez által lényegesen drágább lesz a képzés, és a vizsgáztatás is az állam kezébe kerül! Ne tétovázz, jelentkezz MOST!

9 ok, hogy miért minket válassz!

Magas szintű oktatás

Kiemelkedően magas szintű, a legmodernebb trendeket követő, a prevenciót szem előtt tartó képzést kapsz tőlünk!

A szakma legjobb tanárai

Tanáraink a szakma legjobbjai közül kerülnek ki, van köztük Testépítő világbajnok is!

Nemzetközi végzettség

A képzés végén Nemzetközi végzettséget adunk, amely nélkülözhetetlen a külföldi munkavállaláshoz!

Idegen nyelvű segédanyag

A képzéshez 55 oldalas angol és német nyelvű segédanyagot adunk! (külföldi munkavállaláshoz fog jól jönni)

Kamatmentes részletfizetés

Kamatmentes részletfizetést kínálunk, melyet igényeidhez mérten személyre szabunk!

Kedvezményes tanfolyamok

Mindössze 139.000 Ft -os áron kapod tőünk a Személyi edző tanfolyamot, plusz egyéb tanfolyami kedvezmények várnak rád!

Ingyenes modulzáró vizsgák

A sikeres vizsgázók aránya 90 % felett van! A modulzáró vizsgák pedig ingyenesek!

Munkalehetőség

A tanfolyam legjobb hallgatóit beajánljuk a legmenőbb fitnesz és edzőtermeknek!

Ingyenes jegyzetek

A jegyzetnek nincs külön költsége, a képzés ára már tartalmazza!testépítés edzőképzés 15.000 Ft kedvezmény reklám képe

Ne tétovázz, jelentkezz MOST! Amennyiben szeretnél jelentkezni valamelyik képzésre, akkor a gombra kattintva, a legördülő menüből válaszd ki a kívánt tanfolyamot:


Az alábbi képre kattintva pedig elolvashatod a képzés részletes leírását:

sportoktató - testépítés tanfolyam bemutatása, ismertetése

testépítés edzőképzés edzőterem Több mint 20 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL garantáljuk, hogy a Sportoktató - Testépítés tanfolyamunkon megtanulhatod a súlyzós edzés és a tónus fokozás minden fortélyát. Kiemelkedő szakmai tudással bíró, motivált, professzionális TANÁRI karunk fog a képzésen Téged vezetni , akik olyan szakemberek, akik maguk is komoly sikereket elért, jelenleg is aktív profi versenyzők! Van köztük TESTÉPÍTŐ VILÁGBAJNOK, CROSS - FIT versenyző, BRAZIL JIU - JIUTSU EURÓPA BAJNOK!

testépítés edzőképzés edzőterem A tanfolyam elvégzésével otthonosan mozogsz majd az edzőtermi gépek között, megtanulod a gépek helyes, balesetmentes használatát, képes leszel preventív edzésprogramok összeállítására és vezetésére, valamint naprakész ismereteket szerezhetsz a helyes táplálkozásról és a fitnesz életmódról. Megismerkedhetsz a sporttáplálkozás alapjaival, mely ismeret alkalmazása nagyban hozzájárul a sportsikerekhez, a fejlődés folyamatos fenntartásához.

Olyan anatómiai és élettani tudást biztosítunk, mely segítségével megérted az emberi szervezet működését, látni fogod az összefüggéseket, így a leghatékonyabb mozgásprogramot tervezheted meg a vendégeidnek, szem előtt tartva a sérülések, húzódások elkerülését! Hozzásférést biztosítunk a "Muscle and Motion" alkalmazás több mit 4000 videojához, amely az anatómia tanulásánál lesz nélkülözhetetlen!

Egy jó testépítő edző nem csak a súlyzós edzésben jártas, hanem képes a változatos bemelegítésre, a nyújtásra, de otthonosan mozog a funkcionális és a kardió edzés világában is!

A képzés során hangsúlyt fektetünk a vállalkozási ismeretekre, hogy eligazodj a vállalkozói világban, mely ennek a szakmának sokszor elengedhetetlen része.

Az általunk nyújtott sportpedagógiai-, sportpszichológiai- és kommunikációs ismeretek elsajátításával igazán profi trénerré válhatsz.
testépítés edzőképzés edzőterem
A tanfolyam fő témakörei:

Fitnesz és testépítés elmélet, gyakorlat

Kardióedzés elmélet és gyakorlat

Bemelegítés és nyújtás alternatívák

Funkcionális anatómia, sportegészségügy és preventív gondolkodásmód

Funkcionális edzés alapok, egyensúlyfejlesztő gyakorlatok

Cross training alapok

Streetworkout

Edzéselmélet gyakorlati példákon keresztül

Edzéstervezés kezdőtől a versenyzői szintig

Vendégkör kiépítés, gondozás, vendégmotiváció

Önmenedzsment

Sporttáplálkozás, táplálékkiegészítők

Ha kérdéseid lennének, kérj tőlünk visszahívást, ahol mindenre választ kaphatsz!

Szeretettel várunk a tanfolyamunkon!sportoktató - testépítés tanfolyam csoportkép